BABY IT’S COLD OUTSIDE

Brrrr! Alltså vem mer än jag fryser heeela december och januari?? Haha.. ja ok jag kanske överdriver lite, men fy vad jag längtar till värmen nu. Visst, det är ändå härligt med snö och glögg och hela den baletten, men det hade inte gjort nått om allt var över på någon vecka känner jag.. Älskar verkligen min jacka från Indiska, har bott i den hela hösten och vintern känns det som! Så fluffig och varm! KRAM

Brrrr! Anyone else but me that feels freezing all December and January? Haha.. Ok, I might be exaggeration a bit, but I’m sooo missing warm weather right now. Sure, snow and all that cozyness can be nice too but, I wish it was over in a week or so.. Love this jacket from Indiska, I’ve really lived in it all fall and winter so far! So fluffy and warm! LOVE!

Jacket, Indiska / Pants, The Cords / Sweater, H&M / Shoes, Ecco

Photo by the best, Rebecka Rynefelt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..