BLACC YOGA WEAR

Åh vilken underbar dag jag haft idag! Jag har fotats för BLACC, det är ett av Sportamores märken, och de har en superfin yoga kollektion som vi fotat idag! Jag hade tänkt att hinna med att träna efter plåtningen idag men det känns redan som att hela dagen var ett yogapass så jag hoppar det! Hjälp vad den här veckan går fort, imorn och på torsdag undervisar jag på Bikram Yoga City och sedan på fredag åker vi till Viktors familj på Tjörn för att hinna med lite julmys innan vi åker till Sri Lanka! KRAM!

What an amazing day! Today I modelled for BLACC, which you can find at Sportamore, they have a beautiful yoga collection that we shot today! I was planning on going to take a Bikram class after the shoot today, but it felt like the whole day was a yoga class so I think I’ll skip it today.. This week is passing by at the highest speed ever! I teach tomorrow and thursday at Bikram Yoga City, then on Friday we’re going to Viktors family for the weekend for some X-Mas cozyness before we go to Sri Lanka. LOVE!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..