THOUGHTS..

Jag gillar att blunda och tänka tillbaks ett år, ‘vad gjorde jag förra året vid denna tid’? Men idag ville jag tänka tillbaks två år. Det var nu jag sa upp mig och egentligen inte hade någon plan på vad jag skulle göra, jag visste bara att jag var tvungen att ändra på nått i mitt liv för att få tillbaks min glöd och känna att det jag gjorde hade mening. Det var SÅ läskigt. För första gången sa jag upp mig utan att ha ett nytt jobb. Nu när jag tänker tillbaks på den tiden så tänker jag ‘äh, det var väl inte så farligt’, men just då var det så himla läskigt och konstigt och ovant, kändes som att åka berg och dalbana varje morgon när man vaknade.

Jag känner mig så stolt och modig som faktiskt vågade ändra på ALLT i mitt liv. Jag vet att det inte är lätt, och att det är skönt att hålla kvar i någon slags trygghet där man får lön den 25e varje månad, man kan sitt jobb, har sina rutiner.. men man jobbar kanske för mycket och glömmer att leva och att ta hand om sig och sina drömmar. Det är utanför den där tryggheten man LEVER!
Om du skulle vilja att något i ditt liv var helt annorlunda, vad skulle det vara? Och vad är det som hindrar dig till att ändra på det? Bara lite food for thought.. KRAM!

I love to close my eyes and think back one year, ‘where was I this time last year’? But today I looked back two years. It was this time of year two years ago when I quit my job and had no plan on what to do with my life, all I knew was that I had to change my ways to find my inner happiness and to feel like what I was doing meant something to me. It was SO scary. For the first time ever I quit my job with out having a new one. Now when I  think back on it I think ‘oh that wasn’t so bad’, but when I was in it I was terrified and it felt strange, like going on a rollercoaster every morning when waking up. 

I feel so proud and brave who actually dared to change EVERYTHING in my life. I know it’s not easy and I know how safe it can feel with a ‘9 to 5 jobb’. But it’s really outside of that comport zone where LIFE HAPPENS! Don’t forget you and your dreams! 
If you could change something in your life today, what would that be? And what’s stopping you from changing it? Just some food for thought.. LOVE!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..