MY CORDS

Gillar verkligen 70-tals viben jag får av dessa byxor! Hög midja och en bra ‘flare’ funkar ju alltid!
Hoppas ni har en bra vecka, eller ja det är ju nästan fredag igen kom jag precis på! Tiden går så hiiimla fort, men det är ju bara bra när man åker iväg till jul! Det får liksom gärna bli jul nu hehe! Längtar så mycket efter värmen. KRAM

Love the 70’s vibe these pants gives me! A high waist and flare always works!
Hope you’re having a lovely week! Haha, just realised it’s soon Friday again! Time is just flying away, but I really don’t mind since I’m going away for X-mas. I really wouldn’t mind if it was x-mas already tomorrow 🙂 Can’t wait to get to warmer weather! LOVE

Pants, The Cords / T-shirt, Levis / Jacket, Indiska / Sunglasses, Weekday
Photos by Rebecka Rynefelt <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..