FLUFFY ARM SWEATER

Jag gillar tröjor med stoooora armar, så inte så konstigt kanske att detta är min nya favvo 🙂 Den här veckan blev helt plötsligt fullproppad med en massa möten och annat.. Vill ju hinna yoga också så blir rätt mycket att hinna med. Varför är det alltid så precis innan jul?? Haha, det är som att allt drar ihop sig och att all avslut ska göras innan nya året börjar. Ikväll ska iaf jag och V boka hotel på Sri Lanka! Weeee!! KRAM!

I love sweaters with biiiiiiig arms, so maybe it’s not too weird that this is my new fave 🙂 This week is all of a sudden packed with lots of meetings and other fun things.. Want to find the time to yoga too so now this week is fully booked. Haha, why is it always like this before X-mas?? It’s like all things needs to be finalised before the new year starts. Anyways, tonight V and I are booking our hotel in Sri Lanka! Yeeeeey! LOVE!

Sweater, Twist & Tango / Jacket and jeans, Acne / Shoes, Blankens

LOADING..