MONDAY BED HEAD

Jag har aldrig varit bra på att gå upp tidigt på morgonen. Förutom de tre månader jag bodde i Australien förra året.. Och speciellt den här mörka tiden på året är det nästan omöjligt att komma upp ibland. MEN! Nu när jag undervisar tidiga morgon pass ca två dagar i veckan och går upp kl5 på morgonen så tycker jag det funkar väldigt bra och gör nästa så det blir lättare att gå upp de andra dagarna med. Så skönt!!

Hur var helgen? Min var helt magisk! Var på work shop på Yoga studion på lördagen sen ut med fina Meg på middag på Riche. Så gott och kul. KRAM!

I’ve never been good at getting up early. Except for when I lived in Australia for 3 months last year.. And especially not now during this time of year, it’s sometimes impossible to get up. BUT! Now what I teach super early morning classes and get up at 5 in the morning it kind of makes it easier to get up early the other days as well. SO GOOD!!

How was your weekend? Mine was magical! Went to a workshop on Saturday at the yoga studio and then out for dinner with Meg. So yummy and lovely. HUGS!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..