THE KONJAC SPONGE COMPANY

– I samarbete med The Konjac Sponge Company –


I samarbete med The Konjac Sponge Company har jag testat dessa underbara, godisliknande, renende svampar ett tag nu. Jag gillar att ha lite ‘hemma-spa’ när jag får tid, kanske lägga en ansiktsmask, måla naglarna eller ta ett långt bad. En ny rutin har nu blivit att använda mig av en Konjac Sponge svamp för att rengöra både ansikte och kropp på djupet på ett skonsamt sätt.
Konjac Sponge svampen är gjord helt och hållet av roten från konjacplantan som är en anrik Asiatisk tradition att använda i hudvård. Dessa svampar innehåller naturliga mineraler så som lera, konjakrot eller bambukol och är 100% fri från tillsatser, färg, kemikalier och andra irriterande ämnen. De ger en mind exfoliering och avlägsnar döda hudceller. Så fort de kommer i kontakt med vatten blir de mjuka som bomull och är även superbra för att ta bort ansiktsmasker eller smink.
Nu finns The Konjac Sponge Company att köpa på Apoteket! Bra va!? En perfekt present (eller julkapp) till någon du tycker om – eller till dig själv <3 KRAM!

In collaboration with The Konjac Sponge Company, I have tried these candy-like natural sponges for a while now. I really enjoy having a ‘home spa’ moment when I have time, maybe put on a face mask, paint my nails or take a long bath. A new routine is now to use a Konjac Sponge sponge to wash my face and body in a gentle and nourishing way.
The sponge itselft is made completely by the Konjac plant which is an old asian tradition to use for skin care. These sponges are vegan and contains natural minerals such as clay, konjac vegetable fibre and charcoal. When using them they give you a soft exfoliation of your skin and gets rid of any dead skin cells. As soon as they come in contact with water they become soft as silk and are even perfect make-up removers. 

Now you ca get The Konjac Sponge Company at Apoteket! Great right!? The perfect gift (maybe a Christmas gift) for someone you like, or for yourself <3 LOVE!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..