BJÖRK & BERRIES BREAKFAST

En vacker och god frukost är verkligen helt oslagbart tycker jag! Igår var jag på frukost hos Assefa Communication med Björk & Berries och njöt av hjortron, kaffe och en presentation av de underbara produkterna Björk & Berries har att erbjuda. Alla produkter tillverkas i Sverige och innehåller naturliga ingredienser – det gillar vi!! Kolla in mer HÄR! KRAM!

A beautiful and yummy breakfast is just unbeatable sometimes! Yesterday I was invited to breakfast at Assefa Communication with Björk & Berries to enjoy cloudberries, coffee and a presentation of the wonderful products Björk & Berries have to offer. All products are made in Sweden and contain natural ingredients – I LOVE IT! Find out more HERE! LOVE!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..