MONDAY MANGO KICK!

Äntligen måndag igen!! Jag är så peppad för den här veckan, jag ska fylla den med så mycket yoga jag bara kan, jag känner mig så inspirerad efter helgens yoga workshop och så taggad på att yoga mer och mer 🙂 Jag har faktiskt en ganska lugn vecka framför mig, vilket känns väldigt skönt. Ni då? Har ni några kul planer denna vecka?
Idag bjuder jag på en lite god vitamin-kick som är en riktig favvo här hemma! Här är vad jag har i:
1 mango
4 stora morötter
2 appelsiner
1 citron
En ganska stor bit ingefära
Sen är det bara att köra ner allt i e juice centrifug och voila! Har verkligen bivit förtjust i att göra egna juicer, man känner sig så jäkla nyttig också, och det känns som om dessa vitamin bomber verkligen behövs såhär års. Enjoy! KRAM!

Finally Monday again!! I’m so excited for this coming week, I’m going to fill it with as much yoga as I can, I feel so inspired after this weekends yoga workshop so I just want to practice more and more 🙂 I have quite a calm week ahead of me which feels good for once. How about you? Any fun plans this week? 
Today I wanted to share the recipe of my favourite vitamin-kick! Here’s what’s in it:
1 mango
4 big carrots
2 oranges
1 lemon
A large piece of ginger
And then you just juice it and voila! I’ve really started to love making my own juices, and it really feels like these vitamin bombs are very helpful this time of year. Enjoy! LOVE!

LOADING..