BIKRAM WITH GIANNA PURCELL

Vilken helg! I fredagskväll och lördag dag har vi haft workshop med grymma Gianna Purcell på yogastudion. Wow vilken rockstar hon är inne i yogasalen alltså! Gianna är inte bara en fantastisk yogi men så ödmjuk och gullig och så full av kunskap om kroppen.. Tiden liksom bara flög iväg och jag ser redan fram emot nästa gång hon kommer till Stockholm. Jag känner mig så inspirerad och glad och tacksam (och sååå trött i kroppen hehe)! Kolla in hennes hemsida HÄR!

What a weekend! Friday night and Saturday day we had a work shop with lovely Gianna Purcell at Bikram Yoga City. Wow, what a rockstar! Gianna is not only a fantastic yogi but so sweet and humble and so full of knowledge about the human body.. Time just flew by and I’m already looking forward to next time she comes to Stockholm. I’m feeling so inspired and happy and thankful (and soooo sore hehe)! Check out her website HERE!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..