KNOTTED EARRINGS

Precis innan hösten kom köpte jag ett par örhängen. Jag har inte använt örhängen på många år.. Jag vet egentligen inte varför. Jag trodde inte att jag skulle använda dessa SÅ mycket som jag faktiskt gjort! (Och jag har till och med sett några par hänga kvar i butik). Tycker de är så himla fina, enkla, och snyggt med bara en stor knut i silver – eller vad tycker ni? KRAM

Just before fall came I bought myself a pair of earrings. I haven’t used earrings for many years.. I don’t really know why not. I didn’t think I would use these as often as I have! I love them! (And I’ve even seen a few pairs still in store) I like how simple they are, just one big silver knot – what do you think? LOVE!

Earrings, H&M / Photos by Rebecka Rynefelt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..