POOLIN’

Åh jag önskar att varje dag var en Spa-dag!.. I tisdags var jag på Spa med ett härligt gäng och fick även en fotbehandling. Varje gång jag är på Spa eller bokar in mig på en behandling så tänker jag ‘Åh varför gör man inte det här oftare?’. Det händer kanske max tre gånger per år.. Kanske är det just därför jag njuter som aldrig förr när jag väl Spaar 🙂 Hoppas ni haft en fin vecka, imorn tar jag och Viktor bilen ner till Borås över helgen. Ska bli så mysigt!

Oh I wish every day was a Spa-day!.. Last Tuesday I went to Spa with a happy group of people and was even given a foot massage. Every time I go to a Spa or treat myself to a massage I think ‘why don’t I do this more often?’. It happens maybe three times per year.. Maybe that’s why I enjoy it to the fullest when I do get to go to a Spa 🙂 Hope you’re having a good week, tomorrow Viktor and I are jumping in the car and going to Borås for the weekend. Can’t wait! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..