EVERYDAY LOOK

Glaaad måndag fina ni! Hoppas helgen var uuunderbar! OK, här har ni den, min ‘everyday look’.. Väldigt bekvämt, enkla kläder som man snabbt kan ta på sig efter ett yogapass, kläder man kan röra sig i och en underbar fluffig jacka som gör att det känns som om man går runt i sin säng. Japp, det är jag – bekväm i ett nötskal 🙂 Så här ser jag alltså ut oftast när jag springer till och från yogastudion på dagarna. KRAM!

Haaaappy Monday lovelies! Hope you had a nice weekend! OK, here it is, my ‘everyday look’.. Very comfy, simple and loose clothes that are easy to jump into after a yoga class, clothes I can move in and my fluffy jacket from Indiska that makes it feel like I’m walking around in my bed all day. Yup, that’s me, comfort comes first 🙂 This is what I usually look like running back and forth to the yogastudio. LOVE!

Clutch, pants and jacket, Indiska / Sunglasses, Monki / Shoes, Adidas Originals

LOADING..