HAPPY FRIDAY

Glad fredag på er! Hoppas ni har det bra. Jag ser så mycket fram emot denna helg 🙂 Ikväll ska jag undervisa ett härligt Bikram pass, sedan ha en skön kväll hemma. Imorn tänkte jag yoga sedan kommer min hjälte (mamma) hem till mig och vi ska ÄNTLIGEN lägga vantarna på källarförrådet.. Haha – låter galet att vara så peppad över att rensa i källaren men på riktigt ska det bli så himla skönt sen när det är klart! På söndag ska jag och mamma gå och se CATS i Globen – har alltid velat se den musikalen! KRAM på er och ha nu en underbar helg! Ta hand om dig, och om varandra.

Happy Friday dear friends! Hope you’re having a good one. I’m so excited for this weekend! Tonight I’m teaching a Bikram class then having a quiet night at home. Tomorrow my mum and I are going to clean out my storage room in the basement!! Haha, might sound weird being all excited about cleaning out the storage room, but it just really needs to be done and aaaah that feeling afterwards!! On Sunday I’m going to see the musical CATS – always wanted to see it and I’m so excited! Loys of LOVE to you all. Take care of each other and of yourself. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..