STRAIGHT HAIR DON’T CARE

Har du sett mig i rakt hår?? Näää.. kanske inte. Det är liksom inte så ofta det händer om man säger så. Men ganska kul när det väl händer 🙂 Sist jag plattade håret var två år sedan när jag skulle vara Loreen på Halloween haha!
För någon vecka sedan var jag och klippte topparna hos bästa Meg och då passade hon på att lära sina kollegor hur man plattar riktigt krulligt hår. Vad tycks?

Have you seen me in straight hair?? Nooo.. probably not. It doesn’t really happen very often. But it’s quite fun when it does happen 🙂 Last time I straightened my hair was two years ago when I dressed up as Loreen for Halloween haha!
A week or so ago I went to Meg to cut my ends and she took the opportunity to teach some of her colleagues how to straighten really frizzy hair. What you think?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..