NK GALAN 2017

Igår var jag och Viktor på NK Galan på Berns! Vi hade en grym kväll – massa goda drinkar och snittar, bra musik och underbara människor att mingla runt med! Modevisningen och prisutdelningen var helt magisk – är så inspirerad inför hösten nu. Man fick se en massa starka färger på catwalken som lila, rosa och vinrött. Även turkost och grönt. Och en massa GLITTER!!!
Här är min outfit på bild! Jag bar en byxdress från Lindex, kände mig så fin i den! KRAM!

Yesterday, Viktor and I went to the NK Gala at Berns! We had a great night – lots of yummy snacks and drinks, good music and lovely people to mingle with! The fashion show and the award giving was magical – I’m so inspired for fall now. On the catwalk was a lot of strong colors like purple, pink and burgundy. Ever turquoise and green. And lots of GLITTER!!!
Here is my outfit! I wore a jumpsuit from Lindex, I felt gorgeous in it! LOVE!

Jumpsuit and earrings, Lindex / Bag, Love Moschino / Ring, Maria Nilsdotter / Shoes, Din Sko

  1. Hej! Så fin du är. Var det länge sedan du köpte den supersnygga byxdressen i svart från Lindex som du hade på NK Galan? Jag ska på en Gala på fredag och skulle bara vilja ha en sån!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..