MONDAY BALANCE

Glad måndag!! Ledsen att jag inte bloggat på ett tag, men bloggen håller på att flyttas (kommer snart kunna berätta mer!!) och där av har jag känt att jag vill spara lite på inläggen tills allt är klart! Men här kommer en bild på en väldigt stolt stund då jag ÄNTLIGEN satte posen jag tränat på senaste veckorna.. Kunde inte hålla den så länge och när jag skulle göra den igen så orkade jag inte haha! Men den känslan när man känner sig tillräckligt stark, modig och i balans och man bara GÖR DET är helt magiskt!!! På tal om balans så är jag så otroligt glad över balansen i mitt liv just nu, och det är först nu när jag känner total balans som jag förstår vad jag saknat innan jag fann den. Önskar en fin dag!

Happy Monday!! Sorry for not blogging for a while, but the blog is moving (I’ll soon be able to tell you more!!) and because of the move it’s like I want to save some of the good posts for when all is done! But I wanted to share a photo of a very proud moment when I finally nailed the pose I’ve been trying to get the last couple of weeks.. I couldn’t hold it for very long, and when I try to do it again I was too tired to haha! But that feeling when you are strong, brave and in balance and you just DO IT is magical! Speaking of being in balance, I’m very happy with the balance in my life right now. And honestly, It’s not until now that I have total balance that I realise how much I missed it before. Wish you a beautiful day! 

Tights and top, Casall

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..