MORE COLOR!

 Jag har lovat mig själv att klä mig i mer färg i höst! Jag brukar oftast falla tillbaks på svart svart och mer svart, men nej nu blir det ändring! Jag gillar färg och tycker att man liksom får mer energi av att bära färg. Så, jag kan ärligt säga att det blir en färgglad höst här på bloggen! 🙂 Hoppas ni haft en fin helg och är taggade på en ny vecka! KRAM!

I’ve promised myself to wear more color this fall! I usually go back to black black and more black, but nope, time for a change! I love color and to dress in colorful clothes, I feel that it gives me energy. So, a more colorful blog this fall!! 🙂 Hope you all had a nice weekend and that you’re excited for a new week! LOVE!

Jeans, Lee / Top and shoes, Twist & Tango

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..