THOSE LAST DAYS OF SUMMER

Hej då till denna underbara sommar – nu känns det som höst i luften på riktigt. När jag ser tillbaks på denna sommar så tänker jag på västkusten, skärgården, yoga och Paris. Så många fina och oförglömliga stunder..
Jag ser så mycket fram emot hösten – dels så har jag börjat jobba som Bikramyoga lärare plus att jag snart kommer kunna berätta en jättekul nyhet om bloggen!!! Så stay tuned – bring it hösten!!

Bye bye to this amazing summer – you can really tell that autumn is here now. When I look back on summer I think of the Swedish west coast, the archipelago, yoga and Paris. So many beautiful and unforgettable moments..
I’m so excited for this fall – I’ve started working as a Bikramyoga Teacher and I will soon be able to tell you some great news regarding the blog!!! Stay tuned – bring it autumn 2017!!

Dress, By TiMo / Shoes, Blankens
Photo by Rebecka Rynefelt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..