HAPPY MONDAY

Hej och glad måndag på er! Hoppas ni haft en härlig helg. I lördags höll jag två yoga pass och igår var en riktigt lugn söndag. Jag var ute och cyklade en sväng men mer än så blev det inte, så himla skönt att göra ingenting ibland. Men woho! Jag är så taggad på denna vecka. Jag ska yoga, hålla i tre yogapass, träffa min kompis Therese och hennes lilla Bonnie (som bara är två månader gammal nu). På onsdag kväll ska jag plåtas för Sportamore igen, kommer bli så kul, och annorlunda med en kvälls-plåtning. Jag vill också hinna gå på bio och se BORG filmen.. Oki, nu ska jag iväg till yoga studion! KRAM!

Hello and happy Monday!! Hope you all had a nice weekend. This Sarurday I taught two yoga classes and Sunday was really lais back and slow. I went for a little bike ride, but that was it. It’s sooooo good to do nothing sometimes! Yeeey, I’m so excited for this week! I’m going to practice yoga, teach three classes this week, meet my dear friend Therese and her Bonnie (whom is only two months old now). On Wednesday night I have a late night shoot for Sportamore again. I’m so excited for a night shoot – never done that before! I also really want to go to the movies and se the new BORG movie.. Ok, gotta run to the yoga studio now! LOVE!

Kaftan and shoes, Twist & Tango / Jeans, Weekday / Bag, Anine Bing

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..