BEFORE AUTUMN IS HERE TO STAY

 Det kan faktiskt vara de sista dagarna/veckorna som man kan gå barbent nu.. Så jag passar på!! Har strosat runt en del i mina skor för Twist & Tango på senaste – de är så himla sköna 🙂 Haha – säger inte bara det för det är mina skor, menar det verkligen. De finns några par kvar HÄR!! Glad fredag på er!

It could be the last few days/weeks when you can actually walk around with bare legs.. So i’m going all in! I’ve been walking around in my fave shoes lately, the ones I designed for Twist & Tango – I love them, they are SO comfy 🙂 Haha, I’m not just saying that cuz they are my shoes, I really mean it! Still a few pairs left HERE!! Happy Friday friends!

Dress & shoes, Twist & Tango / Jacket, H&M / Bag, Moyi Moyi

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..