KNITTED FROM CUBUS


Byxa, HÄR / Tröja, HÄR

 Tröja, HÄR / Kjol, HÄR

I annonssamarbete med Cubus har jag fått välja ut lite sköna stickade favoriter att visa er! Jag kan tycka att det är så himla svårt att klä sig när det inte är riktigt varmt och inte riktig höst-kyla än.. Men med några stickade tröjor blir det ganska enkelt tycker jag. Det går att para ihop men kjol och bara ben (ett tag till iaf) eller en skön byxa. Man behöver ju inte ens tänka på jackan än om man har en gosig tröja upptill! Kolla in Cubus stickade tröjor vettja – fins så mycket fint och väldigt bra priser!

In collaboration with Cubus I’ve chosen to show you some of my favourite knitwear! I think it’s quite difficult to dress appropriate for the weather when it’s neither hot or cold yet.. But with a couple of knitted sweaters, I find that it all becomes much easier. Sweaters can easily be styled with a skirt and bare legs (for a few more weeks) or some comfy pants. You don’t even need to think about the jacket yet when wearing a cozy sweater on top! Check out Cubus knitted sweaters – so much to choose from and great prices!

Sweaters, skirt and pants – all from CUBUS


Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..