WEEK 4 AND GRADUATION

Det känns så konstigt och overkligt att det är över! Ja, det är ett slut, men det är också en början!! Jag är så otroligt tacksam för denna tid med fantastiska och inspirerande lärare, nya fina vänner för livet, dagar med gråt och svett, dagar med skratt och ännu mer svett. Här är lite bilder från sista veckan med gänget! Det var fint väder så vi satt ute och hade lektioner, vi har pluggat som tokar och undervisat egna klasser, jag har till och med fått undervisa två! Vet att jag kommer vara sjukt nervös inför mitt första pass på Bikram Yoga City i Stockholm nästa vecka, men tror samtidigt att jag inte kan vara mer redo! KRAM!

It feels so strange and unreal that this month is over! Yes, it’s the end but it’s also the beginning! I’m so very grateful and thankful for the time here in Paris with fantastic and inspiring teachers, new friends for life, days with tears and sweat, days with laughter and even more sweat! Here are some pics from the last week with the gang! We had such nice weather so we had some of our lectures outside, we’ve studied like crazy the whole week and even taught our own classes! I know I’m still going to be nervous teaching my first classes at Bikram Yoga City in Stockholm, but at the same time I know I couldn’t be more ready! LOVE!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..