ALWAYS IN MY YOGA BAG

Som ni vet är jag ett stort fan av produkter som inte bara är bra för min hy och inte innehåller farliga ämnen för mig eller miljön. Här är mina nya favoriter. Almond Facial Oil och Cleansing Lotion från Weleda. Och en skön och fuktgivande kräm för hela kroppen från True Organics of Sweden.
Eftersom jag svettas inne i Bikram-salen minst 180 minuter per dag är jag extra känslig för vad jag har för ansiktskräm när svettet rinner ner i ögonen. Det kan svida så in i bomben om jag inte har naturliga och riktigt bra produkter. Bara tre, fyra droppar av Weledas ansiktsolja ger fukt åt hela ansiktet och absorberas av huden på nolltid!
Ni hittar alla mina favoriter HÄR!

As you know I very picky about my skin care. Not only for my skin but also for the environment. Here are my new favourites! Almond Facial oil and Cleansing Lotion from Weleda. And an intensive cream for extra dry skin from True Organics of Sweden. 
Since I spend at least 180 minutes per day in a hot Bikram room, I sweat A LOT, and we all know that it can sting like a bee to get sweat in your eyes if you’re not careful with what product you use on your face. Just a few drops of Weledas Almond oil keeps my face moisturised and doesn’t sting – it’s all natural and I love it!
You can find all my favourites HERE!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..