RUN AND RELAX

GLAD LÖRDAG PÅ ER! Ännu en dag då klockan ringde 5.30 i morse och vi gick upp för att plugga.. Snart kommer alla tjejer till vår lägenhet för plugg och föreläsning, sen ska vi till studion för en mer avancerad yogaklass på 2 timmar! Japp, jag ser sååå mycket fram emot min lediga dag imorn, även om den är full av plugg så är det skönt att kunna sova lite längre och vila kroppen en dag! Lägger ut bilder från vår nya lägenhet och från veckan imorn. Stor kram!

Happy Saturday! Aaaand again the alarm went off at 5.30 this morning, we’ve been up since then just studying and soon the girls are all coming to our apartment to study and for a lecture. Then we’re off to the studio for an advanced 2hr yoga class! Yup, I’m really looking forwards to my day off tomorrow, even if Sundays are all about studying, at least we can sleep in a bit and rest our bodies. More pictures from our new apartment and from the week tomorrow. LOVE!

Tights and Top, Run & Relax

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..