CUBUS SPORT

Byxor – Här, Topp – Här

Byxor – Här, Topp – Här 

Det är alltid roligare att träna i sköna och snygga träningskläder tycker jag!
I annonssamarbete med Cubus har jag fått välja några fina och användbara träningsplagg att visa er! Under endast EN dag här i Paris använder jag tre till fyra träningsset, vi har två svettiga Bikram yogapass om dagen och lektioner om antingen hur man lär ut yoga eller lektioner på hur man får till poserna rätt – då svettas man också kan jag säga 🙂 Jag gillar att ha tights med hög midja, och en massa olika sorters toppar.
Visste ni att alla som är medlemmar i Cubus kundklubb Cubus Friends får 3 för 2 på ALLA träningskläder fram till 27 augusti!?
Passa på, ladda ned appen Cubus Friends och få en onlinekod eller besök en butik. Ett par grymma tights och två eller tre fina toppar att variera med är ju guld! Glöm inte att köpa träningskläder i färg och mönster också – det kan verkligen peppa en innan passet sätter igång! Vi ses väl i den 40-gradiga yoga salen i september!?

I think that it’s always more fun to train in comfortable and nice training gear! 
In collaboration with Cubus I’ve chosen some great and comfy sportswear to show you! During just ONE day here in Paris I use three or four sets of yogawear, we have two sweaty Bikram yoga classes each day, and lectures about teaching yoga or about how to get the postures right. And then you sweat again! I love tights with a high waist and lots of different kinds of tops. Did you know that all members of the Cubus club gets a ‘3 for 2’ offer on all sportswear until August 27th!? Go go go! A pair of perfect tights and a couple of tops is all you need to get started! Oh, and don’t forget to get sportswaer in colors and patterns too – this can really get you in a great mood! I’ll see you in the 40 degree hot yoga room in September right!? 

Black tights, grey top and pink top – All from Cubus!


Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..