KEEP IT COOL

God morgon! Måndag och tredje veckan kickar igång här i Paris! Blir spännande att se vad vi ska få lära oss denna vecka..
Jag har världens bästa vattenflaska! Eftersom jag tränar Bikram yoga så är salen uppvärmd till 40 grader och när man kommer mot slutet av passet och vill kyla ner sig lite är mitt vatten oftast ljummet.. men jag har fått tag på en grym vattenflaska (lite lik en thermos i kvalitén) som håller vattnet kallt hela passet. För mig gör det en STOR skillnad! Önskar er alla en underbar dag – KRAM!

Good morning! Monday and the third week here in Paris is about to start! So excited to see what we’ll be getting up to this week.. 
I have the best water bottle ever! Because I’m practicing Bikram yoga, the room is heated up to 40°C and when you get towards the end of the class and want to cool off with some water, my water is often warm.. But I’ve now got this water bottle from Casall in a thermos material keeping my water cold all the way through class! For me, this has made such a big difference!! Wish you all a beautiful day – LOVE!

Top, tights and water bottle / Casall

LOADING..