SOAKING SOME SUN

Lite fler bilder från några veckor sedan med Rebecka Rynefelt. Älskar den här kaftanen och bikinin, eller rättare sagt så älskar jag att gå runt i inget mer än en bikini och skön kaftan! Lite trött på träningstights nu.. Men nu är jag faktiskt halvvägs i utbildningen! Känns skönt att börja se ett ljus i tunneln! KRAM och hoppas ni får en UNDERBAR lördag!

Some more pictures from a few weeks ago with Rebecka Rynefelt. Love this kaftan and bikini, or to be honset I just love walking around in nothing more but a kaftan and a bikini! A bit tired of the training tights now.. But I’m half way through the training now so I’m staring to see the light at the end of the tunnel! LOVE and I wish you all a beautiful Saturday!

Bikini, Weekday / Kaftan, Cornelia Sun

Photos by Rebecka Rynefelt

LOADING..