HOME IN PARIS

HEJ FININGAR!!! Jag lever! Ledsen att jag inte är lika aktiv på bloggen, instagram, mail, sms.. ja allt!! Jag har verkligen inte haft tid! Men idag är vi lediga från yogan och skolan så här kommer den första uppdateringen 🙂 Här är mitt hem i Paris! Kan ni fatta!? Lägenheten ligger i 17e arrondissement, bara 20 minuter från Bikram studion, har 4 sovrum, 4 badrum, 2 våningar, ljus och luftig och en underbar utsikt över takåsarna i Paris. Trivs här kan man säga..

HELLO BEAUTIFUL!! I’m alive! Sorry for not being so active on my blog, instagram, email, sms.. well, everything!! I really have not had the time! But today is our day off yoga and school so here’s the first little update 🙂 This is my home in Paris! I mean come on!! The apartment is in the 17th arrondissement, just 20 min walk from the Bikram Studio, it has 4 bedrooms, 4 bathrooms, 2 floors, light and airy and a beautiful view over the rooftops in Paris. Love it here.. 

LOADING..