OFF TO PARIS

Jag kan lugnt säga att det fanns en och annan fjäril i magen i morse.. IDAG ÅKER JAG TILL PARIS! Dags för Bikramyoga Teacher Training i en månad! Tror jag vaknat 7 gånger inatt för att gå igenom en massa i huvudet, ni vet, har jag packat allt, har jag adressen, har jag passet!?.. Ja allt sånt. Det ska verkligen bli skönt att komma fram och så spännande att träffa alla lärare och andra yogis! KRAM

Ok, I can honestly say that there were a few butterflies in my stomach this morning.. TODAY I LEAVE FOR PARIS! Time for Bikram yoga Teacher Training in Paris for one whole month! I woke up like 7 times last night going through so much in my head, you know, did I pack this, did I pack that!?.. It’s really going to be great to finally get there and to meet my teachers and fellow yogis! LOVE!

Photo by Ulrika Göransson

LOADING..