AÈRYNE IN MADRID

Sista kvällen i Madrid förr-förra helgen var vi ute och åt tapas och Paella – ett måste när man är i Spanien såklart 🙂 Jag hade på mig min nya fina klänning från Aéryne och kände mig såå fin i den! Längtar tillbaks till värmen nu, visst är det soligt här hemma med men det är så himla kallt ju!! Viktor är ledig i slutet på Juli och jag kollar flygbiljetter för fullt!.. Vill till (den riktiga) värmen! KRAM!

The last evening in Madrid last weekend we went out for tapas and Paella – a must when in Spain of course 🙂 I wore my new dress from Aéryne and felt soo beautiful in it! I really miss the warm weather now, sure it’s sunny in Stockholm but it’s just not warm you know.. Viktor has his vacation in the end of July and I’m constantly checking flights.. I want some (real) summer weather!.. LOVE! 

Dress, Aéryne / Shoes, Deichmann / Bag, Love Moschino / Earrings, H&M

LOADING..