MIDSUMMER LOVE

Jag har nog haft mitt livs bästa midsommar. Jag och Viktor körde till Tjörn i torsdags, och efter ett morgondopp hos Viktors syster på midsommarafton åkte vi till goda vänner som precis fått tillgång till deras nya (och uuuunderbara) sommarhus! Vi började med att binda kransar och fixa midsommarstång. Sedan bytte alla om och gjorde oss redo för lunch och lekar! Tiden gick så fort! Som den alltid gör när man har roligt.. Det var länge sedan jag hade en sån fin midsommar med så fina vänner. Till middag grillade vi hamburgare, gitarren kom fram och det blev allsång in på småtimmarna. Så mycket kärlek på en dag – helt magiskt!

I think I just had my best Midsummer ever. Viktor and I drove to Tjörn on Thursday night and after a swim in the sea we went to some friends who just got the key to their new (and lovely) summer house! We started the day by making flower crowns and a Midsummer pole. Then we all got changed and got ready for lunch and games! Time just flew by – as it should when having fun.. It’s been a looong time since I had a Midsummer this beautiful with so many amazing friends. For dinner we had barbecued hamburgers, the guitar came out and we sat singing until late. So much love on one single day – just magical!

LOADING..