A GOOD MORNING WITH INDISKA

Det är ju typiskt att det ska spö regna när man kikar på den härligaste sommarkollektionen ever!! Haha! I morse hoppade jag på cykeln i regnet och joinade Indiska på en magisk frulle på Kommendören. Mmmm!!! Mmm till både frullen OCH kollektionen ‘Explore Summer’! Så mycket fint! Idag ska jag plugga – har nog fortfarande inte berättat en sak för er.. Vad jag pluggar och vart jag kommer bo under hela Augusti och varför… Men lovar att ni ska få veta snart! KRAM

It’s just so typical, when you go to see the most lovely summer collection, it’s pouring rain outside!! Haha! This morning I jumped on my bike in the rain and went to join Indiska for a magical breakfast at Kommendören. Mmmmm!! Mmm to both the breakfast AND the collection ‘Explore Summer’! I want it ALL! Today I’m going to study – I probably haven’t told you all what I’m studying for and where I’ll be living all August and why.. I promise to tell you soon! LOVE

  1. Gud så mycket snyggt! Relaterar till de andra inläggen du gjort från indiskan också. Jag hade ingen aning om att de hade massor snygga kläder! Men det får jag kolla upp… Ha en fin dag! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..