CARD ROOM GREEN No.79

Hej! Jag har fått en del frågor om vart den fina nya väggfärgen i mitt vardagsrum kommer ifrån, så här är burken. Vi målade ju om i påskas och rummet blev ett helt nytt rum. Under det gröna var en Stockholms vit färg och den gröna täckte det vita på två lager utan problem. I färgbutiken sa de att man skulle måla med en mörk grundfärg först (kändes lite överkurs) och bevisligen gick det bra utan. Farrow and Ball alltså, och färgen heter Card Room Green No.79. Det går att köpa på små provburkar om man vill måla och testa hemma! Lycka till! KRAM

I’ve received a lot of questions about the new color in our living room. We repainted this easter and the room feels like a whole new room. Underneath is a white color and two layers of the green covered it without any problem. The brand is Farrow and Ball, and the color is called Card Room Green No.79. Good luck! LOVE

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..