PINK IS ALWAYS A GOOD IDEA

Ledsen för dålig uppdatering här några dagar.. har haft en galen helg med flyttstädning och förrådsrensning i min killes lägenhet i Borås.. Har knappt hunnit kika på min mobil de senaste dagarna faktiskt. Men nu är vi hemma i Stockholm igen och ordningen är åter! Här är lite bilder på min nya favvo – en rosa byxdress från Monki. KRAM!

Sorry for bad updating these last days.. I’ve been super busy helping my bf clean and empty his apartment in Borås this weekend. Haven’t even had time to check instagram these last couple of days – that’s how you know you’re waaay too busy hehe! But back in Stockholm now and all is good! Here are some pictures of my new fave jumpsuit from Monki. LOVE!

Jumpsuit and sunglasses, Monki / Shoes, Henry Kole / Bag, Anine Bing

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..