LISA YANG ON A SUNDAY

Mmm.. sköna söndag. Finns inget bättre än mitt nya cashmere set från Lisa Yang, har aldrig känt mig så fin i ett mys-set förut. Så här går jag runt mesta tiden när jag är hemma – håret upp och Lisa Yang på!

Mmm.. lazy Sunday. There is nothing better than my new cashmere set from Lisa Yang, I’ve never felt this pretty in a cozy set before. So this is what I look like when I’m at home – hair up and Lisa Yang on!

 1. Hej Emma!
  Blev hänförd av den fina väggfärgen i rummet, har länge sökt en liknande kulör. Vad är det för färg?
  Tack för en fin blogg! 🤗

  1. Hej!
   Åh vad kul att du gillar färgen – jag ska leta reda på burken och fota den så blir det ett inlägg om det (flera som frågat).
   Stor kram!! E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..