BLUE MONDAY

Hey you! Hur var helgen? Vi har äntligen fått upp tavlor i vardagsrummet! Ska ta bilder så ni får se – är så nöjd! Alltså idag vet jag inte vad som hänt med våren – det snöade i några minuter i morse och nu är det kallt som sjutton igen. Haha KÄMPA VÅREN!
Idag har jag en riktigt dålig knä-dag.. Jag har ju skadat mitt knä och det går i vågor från dag till dag men just nu gör det jäkligt ont, så jag passar på att svara på tusen mail och blogga. Får berätta mer knät det i ett annat inlägg snart. KRAM så länge!

Hey you! How was you weekend? We’ve finally put up some pictures in the living room! I’ll take photos and post soon – I’m so happy with the result! So what’s happening with spring!? Today it’s even snowed for a bit this morning and now it’s freakin’ freezing again. Haha, COME ON SPRING! 
Today is a really bad knee day.. As you know I hurt my knee and some days it just hurts like crazy, so I’m keeping busy answering emails and blogging today! I’ll tell you more about the injury another day. LOVE!

Jeans, Lee / Shirt, Monki / Shoes, Din Sko

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..