CHERRY BLOSSOM

Hello!! Hoppas ni haft en fin påsk! Jag har knappt haft en lugn stund förens idag. Vi har målat om i vardagsrummet och sånna projekt tar ju alltid längre tid än vad man tror haha! Men det blev sååå fint! Åh jag ska fota allt när vi fått upp alla tavlor så ska ni få se resultatet.
Här är några bilder från i lördags när vi var på väg till min mamma på påskmiddag. Det är så himla fint när körsbärsträden blommar! Passade på att matcha med mina nya rosa sneakers. Ja, det ser ju ut som vår iaf, tur att det var ett uppehåll i snöandet när vi fotade.. KRAM!

Hello!! Hope you’ve had a nice Easter! I’ve hardly had a minute to rest until today. We have repainted the living-room and some how these kind of projekts always takes much longer than planned haha! But I’m soooo happy with the result! I’ll take pictures as soon as all the picture frames are up and show you. 
Here are some photos we took on our way to my mums’ for dinner this Saturday. It’s so beautiful when the cherrytrees are in blossom. Thought I would match it with my new pink sneakers! Well it looks like spring at least, lucky that it stoped snowing when we took there photos.. LOVE!

Hoodie, Whyte / Jeans, Lee / Jacket, H&M / Shoes, Sneaky Steve

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..