SPRINGY BUT WINDY

Här kommer fler bilder på min färgglada outfit som utlovat! Jag har märkt att ju mer färgglada kläder jag bär, ju närmare känns sommaren – haha kanske lite konstigt med testa själv 🙂
På tisdag fyller jag år, jag gillar att fylla år men är inte den som tar i med en dunderfest utan vill hellre fira med mina närmsta.. Blir spännande att se vad denna födelsedag har att erbjuda, det tisslas och tasslas redan nu.. Hehe! KRAM!

Here are more pictures of my colourful outfit, as promised! I’ve noticed that the more color I wear, the closer summer feels – haha might sound strange but try it yourself 🙂
This Tuesday is my birthday, I love birthdays but I’m not the one to throw a huge party. I like to celebrate with my nearest and dearest.. I’m so excited for what this birthday will bring, there’s already whispers going on here and there.. Hehe! LOVE!

Sweater, Lindex / Jeans, Cheap Monday / Shoes and jacket, Twist & Tango

LOADING..