COFFEE AND BLUE SHOES

Jag är verkligen lite galen i mina nya skor alltså! Jag gillar ju jeans och tycker den blå färgen gör sig så snyggt till ljusa jeans. Hoppas ni mår bra och har en fin vecka so far! Jag har ju skadat mitt knä så måste ta det lugnt i veckan (alltså inte yoga som en galning).. Vilket är så himla trist, men knän är ju så komplicerade så jag måste nog lyssna på min kropp den här gången.. KRAM!

I just love these new shoes! I love to wear jeans and I think the blue shoes really match light blue jeans so well! Hope you all are fine and having a good week so far! I’ve hurt my knee and really need to listen to my body this time.. Knees are so damn complicated.. LOVE!

Jacket, H&M Studio / Scarf, La La Berlin / Jeans, Lee / Shoes, Twist & Tango

  1. Beautiful color/texture combination! They used to say don’t wear black & blue together, but you have shown it’s a gorgeous fit!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..