HAIR CARE

dscf9261
haircare
Mitt hår brukar se risigt och tort ut (lite som svinto haha) när det utsätts för salt och sol.. Men jag tror jag hittat det absolut bästa shampoo och balsam för lockigt hår! Märket heter Living Proof och serien heter Curls. Det är väldigt annorlunda produkter mot vad jag tidigare haft då shampoot inte löddrar alls och man behöver inte rensa ut balsamet helt utan gärna låta lite sitta kvar efter man tvättat håret. Jag är så HIMLA nöjd, lockarna blir inte alls frizzy! Sen har jag två nya favoriter från Kevin Murphy också. Killer Curls som ger fukt och håller ihop lockarna (och doftar heeeelt magiskt) och en spray som heter Shimmer Shine som ger glans och skimmer.

Detta är inget sponsrat inlägg – jag vill verkligen bara tipsa om riktigt bra produkter! KRAM!

My hair usually looks super dry and boring when its exposed to a lot of sun and salt water.. But I believe I’ve found the perfect products for curly hair! The brand is called Living Proof and the series is called Curls. It’s really amazing, my hair doesn’t even go frizzy when I brush it! I’m soo pleased! I’ve also found two new favourites from Kevin Murphy. Killer Curls to hold together the curls and Shimmer Shine to give that extra shine. 

This is not a sponsored post – I just really want to give you a tip on really good products! LOVE!

LOADING..