CHAOS

emms
Om jag skulle beskriva min December med ett ord – skulle det order vara CHAOS! Men ett glittrigt chaos (så som på t-shirten), så ändå sjukt bra! Under hela månaden har jag haft EN dag utan en prick i kalendern, och den dagen var förra lördagen. Men det har hänt så himla mycket kul och jag är så tacksam för alla fina nya vänner jag träffat senaste tiden. Så ja – nu kör vi sista rycker här! Plåtning idag och sen Thailand imorn!! Tjohoo!

If I were to describe my December in one word, that word would be CHAOS! But a glittery chaos (like on the t-shirt) so still really good! During this month I’ve had ONE day with no ‘to do’ in my calendar. But it’s been sooo much fun, and I’m so thankful for all my new friends I’ve met recently. So ok, almost a new year!! Shooting today and gonna give it my all – then off to Thailand tomorrow!! Woop woop!

T-shirt, Lee

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..