WHAT’S COOKIN’ GOOD LOOKIN’?

emma8556
emma8574
emma8557
Lite fler smaskiga bilder som jag och Therese (@tessalouie) fotade. Spanska ‘pimientos de padron’ i ugn med lite olivolja och salt är det godaste snacks jag vet! Mmm kanske får bli det ikväll, blev så sugen nu hehe..
Imorn har jag en stor plåtning hela dagen och jag är såååååå peppad!! Ska försöka ta lite behind the scenes bilder så ni kan få se och berättar mer sen! Och nu är det bara tre dagar kvar tills jag ligger på en strand i Thailand. Hoppas ni får en fin vecka! KRAM

Some more yummy pictures I shot with Therese (@tessalouie) the other day. Spanish ‘pimientos de padron’ in the oven with some olive oil and sea salt are my fave snacks!! Hmm.. might have to make some tonight, got cravings now haha..  
Tomorrow I’m having a big shoot the whole day and I’m soooo excited!! I’ll try to take some behind the scenes pictures to show you and I’ll tell you more about it soon! And in just three days I’ll be on a beach in Thailand! Hope you’re having a good start to your week! LOVE!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..