LUNCHIN’ WITH LINDEX

emma7667
emma7670
emma7673
lindexlunch
emma7686
emma7708
Kan det bli vår NU!? Igår var jag på en super härlig lunch hos Lindex med en massa fina tjejer och kikade på deras SS17 kollektion – ALLTSÅÅÅÅ OMG! Det var så himla mycket snyggt! Det är så häftigt att se hur Lindex – för varje säsong – bara blir hetare och hetare. Till våren kommer den starkaste kollektion jag sett. Mönster, vackra material, asiatiska influenser, sportig känsla, ja you name it! Magic!

Can we have spring NOW please!? Yesterday I was invited to lunch at Lindex with some lovely girls to have a sneak peek of the SS17 collection – and OOOOO MMMMM GGGG!!!! It was SO beautiful. It’s amazing to see how Lindex – season after season – just gets hotter and hotter! This spring they release their strongest collection I’ve seen so far! Patterns, gorgeous materials, asian influences, a sporty feeling, yeah you name it! Magic!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..