PALMA FOR THE WEEKEND!

palma_11
emma3640
palmaa
Helt galet – jag tänker på det varje gång jag reser – att man kan vakna i en stad och sedan sitta och äta brunch i en annan. Jag och pappa bestämde oss (lite väl spontant) i tisdags att dra till Palma över helgen, och here we are! Vi landade vid tio i morse, har hunnit med en god brunch (jag åt Spansk omelett som jag äääälskar) och sen drog vi till stranden en stund, tog ett dopp och solade! KRAM

Crazy – I think about it every time I travel – how you can wake up in one country and then sit and enjoy a brunch in another country just a few hours later. Dad and I decided (quite spontaneously) two days ago to go to Palma for the weekend, and here we are! We arrived at 10 this morning, we’ve had time for a lovely brunch (I had my favourite Spanish omelet) then we went to the beach for a while, took a swim and worked on our tans! HUGS!  

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..