ABOUT LAST NIGHT…

emma3521
emma3514
velvet_nk
 
emma3506
NK Galan igår var så himla kul! Kvällen började med trevligt mingel, sen prisutdelning och modevisning. Riktigt kul att detta kommer vara en återkommande gala! Här är lite fler bilder på min sammetsdröm som jag hade på mig.
Imorn åker jag och min pappa lite spontant till Palma över helgen. Varför inte förlänga sommaren liiiiite till, eller hur!? KRAM!

The NK Gala was so much fun! The night began with mingle, then the handing out of awards and a beautiful fashion show. I’m happy that this is a Gala that will be back year after year! Here are a few more pictures of the velvet dream that I wore. 
Tomorrow, dad and I are going to Palma for a long weekend. Why not make the summer feel a liiiitle longer, right!? HUGS! 

Dress, H&M Studio AW16 / Shoes, & Other Stories

LOADING..