DINNER AT @TESSALOUIE

Mmmmm.. alltså min mun vattnas nu när jag tittar på bilderna! Herregud vilken god (och vacker) middag det bjöds på hemma hos Tessan sist! Vietnamesiska vårrullar med nudlar, groddar, mynta, koriander, soja, sesamfrön, lime.. ja ni fattar!! Helt magiskt! Åt Vietnamesiska rullar ganska ofta på bali, då det var ett bra veggo-alternativ, men har aldrig gjort egna. Så himla trevligt och smaskigt!

IMG_5169
IMG_5172
IMG_5174
IMG_5179

Mmmmm… my mouth is watering just by looking at these pictures from the last dinner at Tessan! Vietnamese springrolls with nudels, mint, coriander, beans, soja, sesame seeds, lime.. yeah you get it!! Amazing! I had Vietnamese rolls quite often on Bali since it’s a perfect veggie dish, but I’ve never made my own like this. Just so delicious!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..