LUNCH AND YOGA

IMG_9924
barn2
IMG_9929
Det här stället är underbart. Yoga Barn ligger bara fem minuter från vårt hotell här i Ubud så ni kan ju gissa vart jag gillar att hänga..? Yoga Barn är som en stor yoga studio/skola med vackra salar, hotell, yoga-shopping, och en grym vego-restaurang. Jag har redan testat både Yin yoga och Vinyasa Flow. Deras schema är fullspäckat med en massa klasser så det är liksom bara att välja och vraka!

This place is wonderful. Yoga Barn is located just five minutes from our hotel so take a guess where I love to hang out..? Yoga Barn is a big yoga studio/school with beautiful studios, a hotel, yoga-shopping and an amazing vego-restaurant. I’ve already tried both Yin Yoga and Vinyasa Flow. The schedule here is just full of classes to try, so that’s just what I’m gonna do!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..