JUST CHILLIN’…

Relaxing and enjoying my last week off work. On monday it’s back to business again and I start my new job as assistant buyer at H&M (that’s the good news I still haven’t told you…so there you go!)! I can’t wait, I’m so excited!

solstol

Me by NiklasA Dress by Acne

  1. Hej Sarah!
   Jag gick en KY utbildning till Internationell inköpare på SIH i Stockholm. Sedan praktik och jobb på Björn Borg. Sen sökte jag till H&M via deras hemsida! Trivs super bra!

   Lycka till om du har liknande planer 🙂
   KRAM

 1. Hej! jag hitta precis till detta blogginlägg. är så nyfiken kring Sih. undrar hur det har varit för dig under studie tiden. har det varit tufft? roligt?lärorikt? uppskattat från branschen?

  hur gick antagningen till, vart det svårt att komma in och hur skedde intervjuerna. jaa jag har i stort sätt hundra frågor. ursäkta röran!

  1. Hej Maria,
   fråga på! Det är bara kul!

   SIH var en grymt bra skola. Den var absolut tuff och mycket plugg, men det är bara att köra på så är man ju klar efter två år!
   Jag kan ärligt säga att ALLA som jag gick med i klassen har bra inköpsjobb idag (och vi är nu 12 st som är på H&M).
   Antagningen till skolan var också tuff, man fick skicka in betyg och brev och sedan gå på en personlig intervju, men jag vet att detta ändrats nu så jag är inte hundra på hur dom tar in nya elever..

   Om du söker (vilket jag tycker du ska) så önskar jag dig ALL LYCKA TILL!!! Hoppas verkligen du kommer in!
   Stor kram (och en lyckatill-spark!)
   /E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..