HÅRTIPS // KILLFRISYRER 2013

Jag pratar mycket om tjejernas hår, men idag tänkte jag visa er av som gäller för grabbarna i år. Många av er kollade väl på melodifestivalen? Alla grabbar såg typ nästan exakt lika ut, och det är lite det som gäller här framöver. Det är kantiga, väldigt maskulina och välklippta frisyrer som gäller. Stylingen skall det vara höjd på, så se till att spara längd på hjässan. Men det som är gemensamt med alla dessa karlar som jag visar er nu, det är att frisyrerna håller ihop sig väldigt harmoniskt. Denna ”söder-frilla” som har härjat under 2012 kan man säga är nästan över. Det skall vara ihopklippta frisyrer, gärna kantiga men fortfarande en balanserad frisyr.

ANNONS
ANNONS

men style 2013
mens 2013 .1

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..